Hoppa över navigering

Jobba hos oss

Internationell, mångsidig, framgångsrik

Sommarvikarie i Stockholm

Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Som butikssäljare är du givetvis serviceminded och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från färgförsäljning eller måleri. Arbetet kan tidvis vara fysiskt krävande.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mellan måndag – lördag. 

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Marcus Sjöberg, 0733-31 78 11.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Sommarvikarie Stockholm") senast den 5 april med CV via e-post till karina.norrby@dawnordic.se

Ansvarig digitala kanaler

DAW Nordic AB söker nu en person till vår marknad- och försäljningsavdelning i Göteborg. Tjänsten är till en början ett vikariat, pga. mammaledighet. Rätt person har goda förutsättningar till tillsvidareanställning. I din roll kommer du samarbeta med flera av företagets funktioner och vara en viktig faktor i företagets kommunikation både internt och externt.  

Tjänsten är placerad vid företagets svenska huvudkontor i Göteborg.

Din roll

  • Driva företags digitala kanaler såsom hemsidor, webbshop och sociala medier
  • Medverka till att utveckla digitala kanaler som säljkanaler både mot proffs och konsument
  • Producera text och bild till digitala kanaler
  • Tillsammans med marknadschef utveckla kommunikationsstrategier

Under vikariatet kommer även din roll innebära en del rapportering och säljsupport i form av statistik. 

Din profil

  • Duktig i text och bildhantering
  • Kunskap och erfarenhet inom Adobe-programmen
  • Relevant utbildning från universitet, högskola eller KY-utbildning
  • Vara driven, prestigelös och handlingskraftig och ha lätt för att samarbete. 
  • Ha hög användarvana och kunskap i Microsoft Office. Erfarenhet av SAP är också meriterande
  • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift

Ansökan

Din skriftliga ansökan (märkt ”vikariat marknadsavdelning”) med CV vill vi ha senast 5 april, via e-post till; karina.norrby@dawnordic.se. Urvalet kommer ske löpande. Startdatum kan diskuteras men senast 2 maj. För frågor om tjänsten kontakta Per Törnqvist på 0708-84 40 31 eller per.tornqvist@dawnordic.se 

Sommarvikarie i Malmö

Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Som butikssäljare är du givetvis serviceminded och det är meriterande om du har truckkort samt tidigare erfarenhet från färgförsäljning eller måleri. Arbetet kan tidvis vara fysiskt krävande.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mellan måndag – fredag. 

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Marie Hardebrant, 0708-56 56 09.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Sommarvikarie Malmö") senast den 5 april med CV via e-post till karina.norrby@dawnordic.se


DAW är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

DAW är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 18 egna butiker och ca 120 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri och fasadsystem.

DAW:s framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.