Hoppa över navigering

Jobba hos oss

Internationell, mångsidig, framgångsrik

DAW är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

DAW är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 18 egna butiker och ca 120 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri och fasadsystem.

DAW:s framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.

Butikssäljare i Göteborg/Marieholmsgatan

Vi expanderar och därför söker vi en ny butikssäljare på heltid. Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Som butikssäljare är du givetvis serviceminded och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från färg- och putsförsäljning eller måleri. Arbetet kan tidvis vara fysiskt krävande.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mellan måndag – fredag. 

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Fredrik Winberg, 0708-84 40 10. 

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Butikssäljare Göteborg") senast den 12 december med CV via e-post till karina.norrby@dawnordic.se